Welkom op mijn website, mijn naam is Annemieke en ik ben een thuiskapster in het prachtige Fijnaart. Samen met mijn man Roy, zoontje Levi en hond Bruno genieten wij van het mooie leven hier. Als klein meisje wist ik al wat ik wilde worden en dat was kapster. Ik heb mijn droom waargemaakt door een kappersopleiding te volgen en direct aan de slag te gaan in een kapsalon.

Na het behalen van mijn allround kappersopleiding heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in diverse kapsalons. Ik heb in die tijd veel geleerd en prachtige herinneringen gemaakt met mijn klanten. Toch bleef er bij mij een gevoel knagen om voor mezelf te beginnen en mijn eigen visie op het kappersvak uit te dragen.Ik heb uiteindelijk 12 jaar in Klundert gewerkt en daar veel mogen leren en mooie jaren gehad. Na een kleine uitstap naar een andere salon bleef bij mij het gevoel knagen om de stap te nemen om voor mezelf te gaan beginnen.

Zo ben ik begonnen als ambulant kapster, zodat ik mijn klanten het comfort kan bieden van een kapsel op maat in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik vind het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken, daarom blijf ik mij bijscholen en cursussen volgen. Voor mij is het vak van kapster nooit uitgeleerd en ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie.Ik kom bij u aan huis zodat u de deur niet uit hoeft voor een geweldig kapsel. Mijn visie is dat je nooit uitgeleerd ben, dus zal ik ook cursussen blijven volgen om geïnspireerd te blijven en op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Mocht u nog verdere vragen hebben of advies willen neem dan vooral contact op.

Als u op zoek bent naar een professionele thuiskapster in Fijnaart, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken. Ik sta graag voor u klaar om u te voorzien van een geweldig kapsel dat bij u past.

        


 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram